Auto Huren Airport Valencia              

Om je tijdens je vakantie snel en makkelijk te kunnen verplaatsen kan je ervoor kiezen een auto te huren vanaf Airport Valencia. De omgeving in en om Valencia is zeker de moeite waard om te ontdekken. De beste manier van transport is dan de auto. Dit vermijdt lange wachttijden op bus en trein en je bent niet gebonden aan vertrektijden. Je kan gaan en staan waar en wanneer je wilt.

 

Keuze autoverhuurbedrijf

Airport Valencia heeft meerdere autoverhuurbedrijven die makkelijk te bereiken zijn vanaf de aankomsthal. Welk autoverhuurbedrijf je uitkiest hangt af van je eigen voorkeur. Ook kan het zijn dat je met het boeken van je vliegtickets korting ontvangt bij bepaalde autoverhuurbedrijven door middel van een deal. Vanaf Airport Valencia kan je gelijk in je gehuurde auto stappen en de stad gaan verkennen.

 

Belangrijke informatie voor het huren

Controleer bij het huren van een auto altijd goed of er beschadigingen op de auto zitten. Mochten die er al zitten en dit is niet vermeld, zorg dat de verhuurder hier een schriftelijke melding van maakt. Hiermee voorkom je dat je bij het inleveren van de auto voor kosten moet opdraaien voor een beschadiging die je niet zelf hebt veroorzaakt.

Het verkeer in Valencia kan afwijken van het verkeer in Nederland. Zo kan de lokale bevolking meer toeteren dan je gewend bent of ander rijgedrag vertonen dan wij in Nederland gewend zijn. Houdt hier rekening mee wanneer je achter het stuur stapt.

Verzekeren

Sluit bij het huren van een auto altijd een verzekering af (ofwel apart of doormiddel van je standaard verzekering). Het kan namelijk voorkomen dat je met autopech komt te staan of dat er een verkeersongeval gebeurt al dan niet door je eigen schuld. Door je te verzekeren kan je meer ontspannen rijden in de huurauto en als er dan iets gebeurd zijn de kosten gedekt en is niet je hele vakantie verpest. Voor het huren van een auto bestaat in Spanje een leeftijdsgrens. Om geen problemen te krijgen met de eventuele leeftijd heffing is het handig wanneer de bestuurder sowieso boven de vijfentwintig jaar oud is. In het geval dat er meerdere bestuurders zullen zijn is het van belang alle bestuurders vast te leggen met naam en paspoortnummer voor de verzekering.

Keuze vervoer

Afhankelijk van de grootte van je reis gemeenschap kan je het formaat van de huurauto kiezen. De wegen om en naar Valencia zijn allemaal geasfalteerd dus een 4×4 is niet noodzakelijk.

Doe zelf een prijs en vergelijk test wanneer je een auto wilt boeken aangezien de prijzen tussen de verschillende autoverhuurbedrijven kunnen variëren. Het ene autoverhuurbedrijf heeft een betere waardering of een betere prijs-kwaliteit verhouding.

 

 

Het inleveren van de huurauto


Wanneer je vakantie ten einde loopt, zal de gehuurde auto in goede staat teruggebracht moeten worden naar het autoverhuurbedrijf. De medewerker zal met je de auto langslopen om zo eventuele schade te kunnen vaststellen. Wanneer de auto schadevrij is verklaard, de administratie is afgehandeld en je de sleutels hebt ingeleverd, kan je je reis naar het vliegveld voortzetten.

Bereken de tijd die je nodig hebt om te huurauto in te leveren bij je vertrektijd in. Zo heb je tijd genoeg en is haasten overbodig.

 

Bij een auto huren Valencia Airport is het verstandig om van te voren een auto te boeken voor Valencia. Mocht dit onverhoopt toch niet gelukt zijn, dan kunt u op de luchthaven van Valencia ook nog een auto boeken. Dit is geen enkel probleem, het is vaak alleen wat duurder.

Probeer een auto altijd te huren bij een erkend en groter bedrijf. De meeste kleine verhuurbedrijven zijn onderdeel van een grote organisatie maar werken niet netjes volgens de regels. Duurdere auto’s aanprijzen, dure verzekeringen afsluiten, hoge eigen risico’s rekenen is aan de orde van de dag.

Wilt u veilig en zekerheid bij het huren van een auto op Valencia Airport, boek dan de auto ruim van te voren. U zult vaak zonder problemen  aan de vakantie of weekendtrip beginnen.

Hou altijd de aankomsttijden en vertrektijden goed in de gaten. Dit is handig om door te geven aan het verhuurbedrijf van uw huurauto.